Sunday, June 14, 2015

Seznam a Příprava na {Žalm 119} !


Už zítra začíná naše {Žalm 119} Letní Online Biblická Studie a my ti chceme pomoct začít dobře! Tady je pár rychlých věcí, které můžeš udělat před pondělím a dobře se tak připravit na příštích skvělých osm týdnů:

1. Jestli jsi to ještě neudělala, teď je dobrý čas na vytisknutí si {BEZPLATNÝCH} materiálů, které jsme pro tuto studii připravily! Link k {Žalm 119} Studijním materiálům a Plánu Čtení (spolu s dalšími překlady této studie) můžete najít zde. Studijní materiály {Žalm 119} – ve formátu deníku – je skvělý způsob, jak si zapisovat a zaznamenávat, co tě Pán Bůh učí během celé studie.

2. YouVersion je TADY!!! Naše {Žalm 119} studie – Plán Čtení A pondělí-pátek ztišení jsou už TEĎ na YouVersion aplikaci Bible. Otevři aplikaci: klikni na Plány: hledej v Plánech: Love God Greatly – Psalm 119, ale prosím, PROSÍM nezačínejte plán před pondělím, abyste byly na stejné vlně jako naše blogy a FB příspěvky! Máme OBROVSKOU radost, že můžeme být s touto studií i na této aplikaci (děkujeme, že jste nám daly vědět, jak moc vám to pomáhá!).
{{Tento způsob studie je pouze v angličtině.}}

4. Jen Thorn skvěle začala úvodem do Žalmu 119 ve svém příspěvku na blogu – hned před tímhle. Skvělá příprava na Pondělní začátek… jestli sis to ještě nepřečetla, určitě tě to požehná!

5. Ještě pořád není pozdě na to, abys pozvala a přizvala své kamarádky! I když oficiální přihlašování už neprobíhá, NIKDY není pozdě na Boží Slovo skrze Milovat Boha Obrovsky! Možná, jen možná, ti už někoho Pán Bůh na srdce dal a už nějakou dobu ji chceš o této studii říct. Nečekej už ani chvilku! Za zkoušku nic nedáš, tak se zeptej?! Pošli zprávu, zavolej, a pomoz nám dostat JEŠTĚ VÍCE žen a dívej do Božího Slova tohle léto!
6. A konečně, jako nejdůležitější bod, přidáš se k nám v MODLITBÁCH? Pokorně prosíme Boha o ochranu, požehnání, sílu a odvahu během toho, co hledáme a objímáme vším, co máme Jeho Slovo a to, co pro nás má připravené v této studii. Prosíme, aby nás na to připravil a změkčil naše srdce, abychom mohly uchopit a pochopit pravdu Jeho Slova, abychom všechny, které v této studii spolu jsme mohly odejít navždy změněné.
Ah holky, jsme rády za tento čas, který můžeme strávit s Božím Slovem společně! Děkuji VÁM VŠEM za to, že jste takovým požehnáním pro Milovat Boha Obrovsky. Naše {Žalm 119} Letní Online Biblická Studie s MBO začíná v Pondělí, 15. Června! Těšte se!!!


U Jeho nohou,

No comments:

Post a Comment