Monday, August 18, 2014

nové jméno. stejná vize.

{SPECIÁLNÍ OZNÁMENÍ} Nové Jméno…Stejná Služba!
Moje milé sestry,
Když jsme před čtyřmi lety začínaly, vůbec jsme nevěděly, co skrze tuhle online biblickou službu Bůh udělá… Během té doby jsme viděly Boha působit mocně v našich životech a v životech našich přátel – upřímně mnohem víc, než jsme kdy snily – skrze Boží Slovo. Stalo se živým během našich diskuzí ve skupinkách, přes email, nebo i u kávy v našich domovech… Jeho Slovo promluvilo do našich srdcí a dotklo se nás tak, jak dokáže jen On sám.
Je to opravdové požehnání, jak se Bůh rozhodl mezi námi působit a rozšiřovat Své Slovo. Jsem ohromená tím, jak pořád otevírá dveře možnostem, aby naše studie dostaly do rukou ženy po celém světě. Jsem užaslá, ale ne překvapená… sloužíme skvělému, svatému Bohu, který dělá některé z nejlepších věcí skrze nejneočekávanější a nejobyčejnější životy lidí!
Už jsem se nemohla dočkat, až vám dnes řeknu o tom, že jak rosteme a následujeme Boha, rozhodli jsme se změnit naše jméno, aby trošku více odpovídalo srdci, které je v centru této služby, která nám přináší tolik radosti.
Od teď se bude Good Morning Girls (Dobré Ráno Děvčata v češtině) jmenovat Love God Greatly (Milovat Boha Obrovsky).
Cítíme, že tato změna jména odráží naši vášnivou, neomylnou, nakažlivou touhu jako společenství žen milovat Boha obrovsky našimi životy, které nám tak milosrdně dal. Žádné zdržování. Dávat Bohu vše, co máme, v absolutním oddávání se Mu, aby Ho mohl tento svět vidět víc a nás méně.
Můžete si být jisté, že služba a ženy za ní zůstávají naprosto stejné. Naše studie budou strukturovány stejně, naše kvalitní materiály, které jsou {ZDARMA} budou stejné, a také naše příspěvky budou psány stejnými ženami. Jen, Whitney a já se opravdu těšíme, že se s vámi budeme sdílet na blogu každý týden našich nadcházejících studií. Jediná změna je naše jméno a webová adresa. Nové jméno, stejná služba.
Jádro naší služby bylo, je a bude – hluboká láska k Bohu a k vám a touha inspirovat, podporovat a vybavovat vás k tomu, abyste mohly Milovat Boha Obrovsky svými životy!
____________________________________________________________
A TEĎ se moc těšíme na to, co nás čeká… byly bychom MOC rády, kdybyste se k nám přidaly na studii Ester, která zanedlouho začne!!!
Individuální a skupinové přihlášení začíná v pondělí, 25. srpna. Přihlašovat se můžete přes Facebook – https://www.facebook.com/MilovatBohaObrovsky nebo přes email - MilovatBohaObrovsky@hotmail.com a naše osmi týdenní studie začíná 1. září!
Tvrdě pracujeme (a modlíme se!), jdeme kroky VÍRY, aby Bůh dělal krásné a životy-měnící věci skrze naše rozhodnutí žít pro Něj.

Je něco opravdu krásného na tom, když se spojí Boží Slovo se SPOLEČENSTVÍM. Jsem vděčná za to, že jste v tom s námi a moc se těším na to, jak SPOLU strávíme Podzim!

Nechceš se k nám přidat? Tohle by ti nemělo ujít!
“Ne že bych už toho dosáhl anebo už byl dokonalý, ale ženu se vpřed, abych přece jen uchvátil to, k čemu jsem byl uchvácen Kristem Ježíšem. Nemyslím si, bratři, že bych to už získal, ale jde mi jen o jedno: zapomínaje na to, co je za mnou, vztahuji se k tomu, co je přede mnou. Ženu se k cíli, k vítězné odměně Božího nebeského povolání v Kristu Ježíši.” ~ Filipským 3:12-14
Vzdáváme Bohu chválu za všechno, co udělal a co teprve dělat bude…
Milujte Boha Obrovsky!
-Angela a LGG tým

No comments:

Post a Comment