Monday, August 18, 2014

jak to funguje?

 Jak to funguje?
{Jak to funguje?}

Takže, jak celá tahle Love God Greatly
{Milujte Boha Obrovsky} funguje? Jsem ráda, že ses zeptala! 
Proč Milujte Boha Obrovsky existuje?
Milujte Boha Obrovsky  existuje, aby inspirovalo, povzbudilo a vybavilo ženy po celém světě do Božího Slova. Jednoduché, že! Modlíme se, aby LGG:
… INSPIROVALO ženy k tomu, aby se Boží Slovo stalo jejich prioritou v každodenním životě.
… POVZBUDILO ženy v jejich cestách s Bohem skrze online vykazatelnost.
… VYBAVILO ženy k růstu ve víře tak, aby mohly efektivně dosáhnout potenciálu svého vlivu pro našeho Pána Ježíše Krista.
Věříme, že Boží Slovo je mocné, efektivní a relevantní v našich životech. A díky tomu máme touhu získávat učednice… ženy, které opravdu chtějí žít Boží Slovo!

Protože Bůh mění životy,
věříme, že když jsme Jím proměněny,
má také sílu změnit svět skrze NÁS!

Jak může Milovat Boha Obrovsky povzbudit ženy k tomu, aby studovali Boží Slovo?
„Milovat Boha Obrovsky“ se skládá ze skupin křesťanských žen, které si jsou skrze technologii (email, Facebook, Twiter) vykazatelné ohledně každodenního ztišení.
Potřebujeme pomoc dostat se do Božího Slova a zůstat v něm pravidelně. Život je rychlý. Lehce ztrácíme pozornost. Závazek není jednoduchý. Vykazatelnost je KLÍČOVA.
Jak se ty můžeš stát součástí MBO? 
Vezmi skupinu děvčat/žen, se kterými si můžete být vykazatelné. Můžeš složit vlastní skupinku s přáteli /rodinou, nebo se můžeš připojit ke skupince, která už existuje. Jedna ze skvělých věcí na vykazatelnosti skrze technologii (je to na tobě, jaká metoda nejlépe funguje pro tvou skupinku!) je, že tvoje Milovat Boha Obrovsky může bydlet ve stejném městě nebo na druhém konci světa – nebo někde uprostřed! Až dáš skupinku dohromady, nezapomeň vás pokaždé zapsat do studie včas … máme radost, když můžeme vidět, kdo je s námi při každé studii!
Vyber si, co chceš studovat. Většina si vybere studii, kterou zrovna Milovat Boha Obrovsky dělají v té době. LGG poskytuje BEZPLATNĚ zdroje k online biblickým studiím, které jsou během celého roku, spolu s:
·         speciální plán čtení
·         interaktivní studijní materiály
·         videa
·         a online povzbuzení skrze LGG blog.
Jednoduše se přihlašte k odebírání LGG blogu abyste získaly přístup k našim studijním materiálům! Pokud bys radši, můžeš si vybrat jiné téma/knihu z Bible podle toho, co zajímá tvou skupinku. Cílem je být v Božím Slově každý den!
Komunikuj  se svou LGG skupinkou! Poté, co je tvoje skupinka dána dohromady a rozhodly jste se pro určitou studii, jste připravené se spojit (skrze email, Facebook, Twitter nebo smsky) od pondělí do pátku! Budete si číst biblické verše, které jsou určeny na každý den a pak jednoduše pošlete krátkou a rychlou zprávu celé skupince, kde každá z vás sdílí, co je to naučilo a své myšlenky k danému verši. Užijete si společenství a vykazatelnost, a to všechno kolem Božího Slova (a to je jen začátek)! 
Milovat Boha Obrovsky: Inspirace. Povzbuzení. Vybavení.


A TY JSI vítaná! Moc bychom si přály, aby ses k nám připojila - v modlitbách, aby nás Hospodin měnil skrze naše ponoření do Jeho Slova!!

No comments:

Post a Comment